Panic Station са ученическа група на 2015

Ученическа група Panic Station от Пловдив спечели  „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015”

 

Финалът на конкурса за най-добра училищна група „Голямо междучасие 2015, премина с тричасов рок концерт в събота, пред паметника на Съветската армия в София

На сцената излязоха финалистите - Church of Destiny от София, Deadline от Ямбол, Windswept от Плевен, Panic Station от Пловдив, както и групите участници в конкурса от София - The Roost, Escape From Inferno, Beyond Faith, The Wild

Специално за концерта пристигна и сръбската банда HURLEUR. Най-добрата ученическа група на Сърбия е участник във фестивала „Bunt Rock Masters”, полуфиналист в „Belgrade demo Fest” и финалист в 49-тото издание на култовия рок-фестивал „Гитариада”.

 

Кулминацията беше обявяването на групата победител. Безапелационно, за най - добра ученическа група на България за 2015, D2 избраха Panic Station от Пловдив.  Те спечелиха музикално оборудване по избор на стойност 2000лв.

 

Заместник-министърът  на младежта и спорта Калин Каменов връчи голямата наградата на победителите Panic Station и им пожела още много успехи и винаги да следват мечтите си. Не пропусна да поздрави и всички млади музиканти за хъса и енергията.

 

Тази година имаше и още една награда за финалистите, тази на публиката, която е продуциране и запис на песен в професионално студио.

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, връчи наградата на Windswept от Плевен. Тя поздрави участниците в „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” и организаторите от D2. Кметът подчерта, че инициативата насърчава откриването и развитието на млади таланти в музиката.

Водещ на концерта беше  Дидо от D2, който през цялото време даваше кураж и надъхваше бандите.

 

Panic Station правят концертния си дебют като група през май, 2014г., а през септември издават първия си сингъл Revelations. Подготвят авторски репертоар от 12 парчета и пускат втори сингъл Amsterdam, като към него заснемат и видеоклип.  

Песните им звучат в ефира на БГ Радио, Z Rock, Дарик радио, Радио 1 Рок и Радио Пловдив. Групата определя стила си като модерен мейнстрийм рок. Panic Station са в състав: Йоан Баков 17 г. – вокал и китара, Тодор Личев 17г. – бас китара, бек вокал, автор на песните, Иван Маринов 19г. – барабани и Георги Земярски 17г. – соло китара.

 

Националният музикален конкурс се организира от D2 с подкрепата на Министерство на младежта и спорта. Концертът в София се осъществи и със съдействието на Столична община.

 

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” са: bTV Web, БГ Радио, Z-Rock, Dnes.bg, Teenproblem.net, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Mikamagazine.com, Muzikant.org, Bulgariautre.bg, Werock.bg, MetalHangar18.com, TeeNews.eu, Uchi.bg, MetalHall.net.


ФИНАЛИСТИТЕ

  • 1. WINDSWEPT: 762 гласа (22%)
  • 2. Church of Destiny: 534 гласа (15%)
  • 3. DEADLINE: 396 гласа (11%)
  • 4. Panic Station - изборът на D2


На 7 септември стартира националното турне на музикалния конкурс „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” 

Училищни банди от цялата страна ще премерят сили на голяма сцена

Двайсет ученически банди от страната се включиха в конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” със свой авторски парчета. 

До 9 септември 2015г. в сайта на конкурса: www.d2band.com се проведе електронно гласуване, което ще определи финалистите. Една група ще бъде посочена и от менторите от D2.

 

Уведомяваме ви, че поради форсмажорни обстоятелства концертът в Благоевград се отменя.

 

Гласуване

Дайте своя глас до 9 септември, за да подкрепите любимата си група.

Към гласуването

Започна Голямо междучасие 2015!

В Международния ден на младежта, 12 август 2015г., официално се дава старт на осмото издание на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015”, организиран от D2 и Министерството на младежта и спорта.

Ако искате да станете най-добрата ученическа група за 2015, имате авторско парче и сте готови за голямата сцена, се регистрирайте за участие в музикалния конкурс от 12 до 30 август, като качите своята авторска песен или любителски видеоклип на този микросайт. Конкурсът е отворен за групи от цялата страна.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум двама от членовете да са ученици към 15.09.2015 г.

От 1 септември до 9 септември 2015 г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса.

Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне - „Голямо Междучасие 2015”, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България.

D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.

Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 2015”, който ще се проведе на 12 септември 2015 г., пред паметника на Съветската армия в град София.

Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

Националният музикален конкурс се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта!

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” са: bTV Web, БГ Радио, Z-Rock, Dnes.bg, Teenproblem.net, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Muzikant.org, Bulgariautre.bg, Werock.bg, MetalHangar18.com, TeeNews.eu, Uchi.bg, MetalHall.net.

Участие

Записването на участниците вече приключи. Конкурсът е на етап гласуване.

Повече за регламента на конкурса можете да научите тук.

 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ