Регламент на "Голямо междучасие 2015"

През 2015 г. се провежда поредно национално  издание на конкурса „Голямо междучасие”. 

За участие в „Голямо междучасие 2015” ще бъдат допускани млади рок, поп и хип-хоп групи, в които поне двама от членовете са ученици.

Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум двама от членовете да са ученици към 15.09.2015 г.

Групите ще могат да се регистрират, като попълнят формуляр на сайта www.d2band.com. Песента, с която ще участват, трябва да бъде авторска. Тексътъ може да бъде и на друг език, освен български. Кавъри чужди песни няма да се допускат до участиеПесни с обидно или вулгарно съдържание няма да бъдат допускани за участие.

Срокове

Регистриране на групите участници: от 12 август до 30 август 2015 г.
Гласуване на потребители: от 1 септември до 9 септември 2015 г.
(гласуването приключва в 20:00 часа на 9 септември)

Национално турне „Голямо междучасие 2015”: от 1 септември до 9 септември 2015 г.

Финален концерт на „Голямо междучасие 2015”: 12 септември 2015 г., пред паметника на Съветската армия в град София.

Гласуване и концерти

Всеки потребител има право да гласува само един път и само за една група (за 24 часа). След като потребителят гласува, ще получи обратен e-mail. За да бъде успешно неговото гласуване, трябва да зареди линка от получения e-mail. Потребителският глас ще бъде добавен автоматично в брояча на гласове, непосредствено до избраната от гласуващия група.

Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне - „Голямо Междучасие 2015”, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България.

D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.

Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 2015”, който ще се проведе на 12 септември 2015 г., пред паметника на Съветската армия в град София.

Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 г.

ВНИМАНИЕ: Както и в предишни издания на "Голямо междучасие", при опити за манипулиране на гласуването чрез хакове и роботи, гласовете за групата ще бъдат намалени служебно!

Победител и награди

Победителят ще бъде обявен на финалния концерт на 12 септември – събота,  от 18.00 ч., пред Паметника на Съветската армия.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

 

За информация или въпроси, пишете на:

info@d2band.com

 

„Д2 Груп” ООД не поемат никаква отговорност, породена от материал с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо, оскърбително, малтретиращо, опозоряващо, оклеветяващо, вулгарно, неприлично, скандално, подстрекаващо, порнографско или религиозно некоректно съдържание или какъвто и да е материал, който установява или окуражава поведение, което би било сметнато за криминално престъпление, би довело до гражданска или наказателна отговорност или по друг начин би нарушило закона.

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ