A Beautiful Lie от Пазарджик спечели "Гоямо междучасие 5"!

D2 дадоха награди на всички финалисти в “Голямо междучасие 5”, заради високото ниво и страхотен потенциал на групите

 

Големият финал на конкурса за най- добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от D2, се състоя тази събота вJumbo Plaza.

Четиричасовият концерт беше изпълнен с много емоции и рок музика. Седемте групи финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница, A Beautiful Lieот Пазарджик и Slixот София, след като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна и събраха най-много гласове на сайта d2band.com, показаха на какво са способни като свириха на живо и предизвикаха бурни емоции сред публиката. Впечатление направи и спортсменското отношение на бандите една към друга. Въпреки, че се бориха с всички сили за победата, те демонстрираха уважение една към друга, като всяка група призоваваше за аплодисменти за предходната и след изпълнението си представяше следващата по ред.

 

На сцената с финалистите излязоха и Революция Z, които свириха с нов китарист в лицето на Митко Кърнев. D2също зарадваха публиката с няколко парчета, а за финал свириха миналогодишните победители в конкурса Downer Kill, които показаха, че заслужено са си спечелили победата през 2012г.

 

Кулминацията беше обявяването на групата победител.D2избраха за ученическа група №1 на България за 2013, A Beautiful Lie от Пазарджик. Тя спечели голямата награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип. Освен това получи и специалната награда на сп. БРАВО - фотосесия и поместване на нейн плакат в списанието!

На второ място се класира група Simai от София. Тя спечели песен написана специално за тях и продуцирана от D2.А като допълнение получиха и награда от Aerodium Bulgaria благодарение на която членовете на групата ще полетят свободно, в истинския смисъл на думата в полупрофесионалния безопасен въздушен тунел, като истински парашутисти.

 

Музикантите от D2 бяха толкова впечатлени от представянето на младите групи, че решиха да дадат награди и на останалите финалисти: Metal Heart от Петрич, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница и Slixот София получиха професионален запис на песен.

 

A Beautiful Lie са група от една година и са в състав Стефан Стойнов 16г. – вокал, Емануил Колев – китара, Тодор Бързев 18г. – китара, Иван Горанов 18г. – бас, Христиан Коев 17г. – барабани.

Конкурсното парче на групата „The Family” е шестата им авторска песен. Музиката на парчетата се прави от цялата група, докато текстовете са запазена територия на вокала Стефан Стойнов. Момчетата от групата споделиха, че не са очаквали да спечелят, но са безкрайно щастливи от този факт. За тях това е крачка напред. Докато репетират в гаража пригоден за репетиционна мечтаят за голямата сцена, дори извън пределите на страната.

 

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5 ” са bTV, bTV Web, BOX TV, БГ Радио, списание Браво, Z-Rock, N-Joy, Metal Hammer Bulgaria, Dnes.bg, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Muzikant.org.

 

Финален концерт

Концерт "Голямо междучасие 5"

Големият финал на конкурса за най-добра училищна група  “Голямо Междучасие 5”, организиран от D2, ще се проведе на 19 октомври 2013 /събота/, от 17:00 часа, в JUMBO PLAZA /„Ботевградско шосе” 525 до „Околовръстен път”/

На сцената ще излязат петте групи, събрали най-голям вот при гласуването, D2, Революция Z и победителите от миналата година Downer Kill.

Водещ на концерта ще бъде Дидо от D2.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА е продуциране и запис на авторска песен и заснемане на видеоклип!
Предвидени са и поощрителни награди за финалистите!

Финалистите в "Голямо междучасие 5"!

Благодарим на всички 23 участници за положения труд и участието! Ето и петте групи финалисти, определени с гласуване на сайта d2band.com:

1 Metal Heart 3569
2 In Darkness 2944
3 ENKHAOSMENT 2889
4 What The Fuck 2884
5 Simai 2865

Гласуването в конкурса "Голямо междучасие 5" приключи.

Ето и листатата с всички Участници.

За конкурса

На 20 май 2013 г. официално стартира специалното лятно издание на конкурса за училищни групи "Голямо междучасие 5". Конкурсът е отворен за училищни поп, рок и хип-хоп банди от цялата страна. Той ще се проведе от 20 май до 15 октомври 2013 г.

Как да участвам?

Ако сте ученици, имате ученическа група, готовност да направите авторско парче и да излезете на голяма сцена, можете да се запишете за участие в музикалния конкурс, като качите от 20 май до 14 септември 2013г. своята авторска песен или любителски видеоклип в мини-сайта на конкурса.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 20.05.2013 г. 

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ РЕГЛАМЕНТ ТУК

След като се запознаете с регламента, преминете към регистрация и качване на песен

Регистрация за групи

Регистрацията приключи. Групите имат възможност да коригират данните си през страницата за Вход

 

Въпроси

Изпращайте всички свои въпроси на info@d2band.com

Но преди това - вижете отговори на НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ТУК

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ