06-12-2012

D2 с премиера на ново видео и Коледен концерт на Никулден

На 6.12.2012г. /четвъртъкот 19:30ч. в Sofia Live Club D2 представят официално  новото си видео „Sex, Лъжи и Музика”.

Режисьор на видеоклипа е Валери Милев. Това е най-мащабната продукция на групата с вълнуваща история, концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол. В клипа на D2 „Sex, Лъжи и Музика” участва и главният герой от сериала на bTV “Революция Z” Никола Стоянов или Тино, а останалите главни герои са подбрани със специален кастинг измежду 1000 кандидатури от цяла България. Видеото е осъществено с подкрепата на Sony Xperia.

Броени часове след промоцията на видеото, отново в Sofia Live Club от 22:00ч., музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с голям Коледен концерт.

Специален гост на събитието ще бъде Любо Киров. Групата ще представи както най-големите си хитове, така и чисто нови, неиздавани песни, които ще влязат в предстоящия им албум.

Билетите за концерта са на цена от 10 лв. на предварителна продажба в eventim.bg и 15лв. на място.

Специална изненада за феновете закупили билети от предварителната продажба за  коледното рок шоу, ще бъде възможността да спечелят и специалната награда на Sony Mobile – Sony Xperia P. За всички останали ще има приятна изненада от Tullamore Dew.

Медийни партньори на концерта са bTV и Music Space TV.

 

 
 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ