08-12-2012

D2 представиха „Sex, Лъжи & Музика”

 

Премиерата на новото видео на D2 „Sex, Лъжи & Музика” беше последвана от двучасов емоционалeн концерт в Sofia Live Club

Любо Киров и Мария Илиева бяха специални гости на коледното рок шоу

D2 представиха новото си видео „Sex, Лъжи & Музика” на Никулден в Sofia Live Club.

Режисьор на видеоклипа е Валери Милев. Това е най - мащабната продукция на групата с вълнуваща история, концерт, тийнейджърска драма, коли, преследвания, бой, китари, свирене и много рокендрол. В клипа на D2 „Sex, Лъжи & Музика” участва и главният герой от сериала на bTV “Революция Z” Никола Стоянов или Тино, а останалите главни герои са подбрани със специален кастинг между 1000 кандидатури от цяла България. Видеото е осъществено с подкрепата на Sony Xperia.

Никола, който същата вечер празнуваше имен ден, не пропусна промоцията и излезе на сцената заедно с D2 и другите трима главни герои. Те не скриха вълнението си и споделиха, че за тях е било невероятно преживяване  и щастие да участват в този проект.

Телевизионната предпремиера на видеото беше по bTV, а онлайн премиерата в Music Space TV.

Броени часове след промоцията на видеото, отново в Sofia Live Club, от 22:00ч., музикантите от D2 зарадваха своите почитатели с двучасов Коледен концерт. Групата представи както най-големите си хитове, така и чисто нови, неиздавани песни, които ще влязат в предстоящия им албум. Във втората част на лайфа, с тях на сцената се качиха и техните приятели Любо Киров и Мария Илиева. Любо сподели, че за него е удоволствие да изпълни с групата песни като “Ледено момиче“, “Аз и Ти“,“Нямаше кой да ни каже“, ”Ако някога” , променили българската музикална сцена и които ще останат завинаги в сърцата на публиката. Мария Илиева изпя с тях парчето „С теб научих как”, което направиха заедно в подкрепа на каузата на фондация „Цветан Цанов”, за превенция на  насилието между децата в България.

На публиката не й се искаше концерта да свършва и три пъти извика D2 на бис.

Сред гостите бяха и Рут Колева, Живко Петров, Гери Турийска, Калин Вельов, Елица, Тодорова, Иво Чалъков от Gravity Co, Момчил Колев, Наско Янкулов, Румънеца, Ирина Костадинова, режисьорът Васил Стефанов, колегите на Никола от сериала “Революция Z” и др.

Един от феновете закупили билети от предварителната продажба за  коледното рок шоу, спечели и специалната награда на Sony Mobile – чисто нов телефон  Sony Xperia P. За всички останали имаше приятна изненада и от Tullamore Dew, генерален партньор на концерта.

Медийни партньори на концерта са bTV и Music Space TV.

 
 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ