16-10-2013

D2 и Революция Z излизат на една сцена с финалистите от „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5” на 19 октомври в JUMBO PLAZA

D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2013г.

Големият финал на специалното лятно издание на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от D2, ще бъде на 19 октомври 2013 г. (събота) от 17:00 ч. в Jumbo Plaza (бул.„Ботевградско шосе” 525 до „Околовръстен път”).

На сцената ще излязат специалните гости на концерта - Революция Z, миналогодишните победители Downer KillD2 и петте групи финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян и Enkhaosment от Дупница.

Тази година Димитър Кърнев реши да дадe шанс и на още две групи, които са 6 –ти и 7-ми по вот, да се борят за голямата награда. Решението е основано на изключително високото ниво, което показват участниците в конкурса. Това са групите A Beautiful Lie от Пазарджик и Slix от София.

След като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна, за които гласуваха 24 940 потребители в официалния сайт на конкурса: www.d2band.com, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2, че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.

Събитието е с вход свободен

Победителят - най-добрата ученическа група за 2013 г. ще бъде обявена след края на концерта.

Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

БРАВО добавя към тази награда и още една – специална фотосесия за най-добрата училищна група на 2013-та и поместване на нейн плакат в списанието!

Водещ на концерта ще бъде Дидо от D2.

За да улеснят придвижването до мястото на концерта, организаторите са осигурили специални автобуси, които на 19 октомври от 15:00ч. ще тръгват на кръгъл и половин час от паркинга пред стадион „Васил Левски”.

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5 ” са bTV, bTV Web, BOX TV, БГ Радио, списание Браво, Metal Hammer Bulgaria, Dnes.bg, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Muzikant.org.

 
 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ