21-10-2013

Най-добрата ученическа група за 2013 е A Beautiful Lie от Пазарджик

D2 дадоха награди на всички финалисти в “Голямо междучасие 5”, заради високото ниво и страхотен потенциал на групите

 

Големият финал на конкурса за най- добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от D2, се състоя тази събота вJumbo Plaza.

Четиричасовият концерт беше изпълнен с много емоции и рок музика. Седемте групи финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница, A Beautiful Lieот Пазарджик и Slixот София, след като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна и събраха най-много гласове на сайта d2band.com, показаха на какво са способни като свириха на живо и предизвикаха бурни емоции сред публиката. Впечатление направи и спортсменското отношение на бандите една към друга. Въпреки, че се бориха с всички сили за победата, те демонстрираха уважение една към друга, като всяка група призоваваше за аплодисменти за предходната и след изпълнението си представяше следващата по ред.

 

На сцената с финалистите излязоха и Революция Z, които свириха с нов китарист в лицето на Митко Кърнев. D2също зарадваха публиката с няколко парчета, а за финал свириха миналогодишните победители в конкурса Downer Kill, които показаха, че заслужено са си спечелили победата през 2012г.

 

Кулминацията беше обявяването на групата победител.D2избраха за ученическа група №1 на България за 2013, A Beautiful Lie от Пазарджик. Тя спечели голямата награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип. Освен това получи и специалната награда на сп. БРАВО - фотосесия и поместване на нейн плакат в списанието!

На второ място се класира група Simai от София. Тя спечели песен написана специално за тях и продуцирана от D2.А като допълнение получиха и награда от Aerodium Bulgaria благодарение на която членовете на групата ще полетят свободно, в истинския смисъл на думата в полупрофесионалния безопасен въздушен тунел, като истински парашутисти.

 

Музикантите от D2 бяха толкова впечатлени от представянето на младите групи, че решиха да дадат награди и на останалите финалисти: Metal Heart от Петрич, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница и Slixот София получиха професионален запис на песен.

 

A Beautiful Lie са група от една година и са в състав Стефан Стойнов 16г. – вокал, Емануил Колев – китара, Тодор Бързев 18г. – китара, Иван Горанов 18г. – бас, Христиан Коев 17г. – барабани.

Конкурсното парче на групата „The Family” е шестата им авторска песен. Музиката на парчетата се прави от цялата група, докато текстовете са запазена територия на вокала Стефан Стойнов. Момчетата от групата споделиха, че не са очаквали да спечелят, но са безкрайно щастливи от този факт. За тях това е крачка напред. Докато репетират в гаража пригоден за репетиционна мечтаят за голямата сцена, дори извън пределите на страната.

 

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5 ” са bTV, bTV Web, BOX TV, БГ Радио, списание Браво, Z-Rock, N-Joy, Metal Hammer Bulgaria, Dnes.bg, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Muzikant.org.

 
 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ