24-02-2014

D2 ПРЕДСТАВЯТ НОВИЯ СИ АЛБУМ НА 28 МАРТ В КЛУБ JOY STATION

Дългоочакваният нов четвърти албум на D2 вече има обявена дата за издаване – 28 март! Същата вечер всички фенове ще имат възможност да чуят парчетата от него лайв, по време на ексклузивен концерт в клуб Joy Station. Митко Кърнев описва предстоящия диск с думите: „Този албум обединява най-доброто от двата етапа на групата”, и добавя, че повечето от парчетата ще бъдат на български език.

Това ще е първият албум на D2 от 8 години насам, когато те издадоха записания в Лос Анджелис „6”, продуциран от американската китарна легенда Lanny Cordola, в студиото на бившия барабанист на Guns N' Roses - Matt Sorum. Предишните два диска на бандата пък са дебюта им „Ледено момиче” през 2000 и „2002” две години по-късно, като общо от всичките им албуми досега са продадени над 250 000 броя носители.
D2 са и единствената българска група, свирила на най-големите европейски фестивали, сред които Rock'n Coke, Rock For People, EXIT, B'Estfest, Eurosonic и Basinfire. Затова не е изненада, че именно D2 бяха избрани лично от Bon Jovi да открият техния концерт в София миналата година. D2 тепърва смятат да разкриват детайлите около новия си албум, но засега феновете им могат да подгряват с парчетата “Sex, Лъжи & Музика”, „Черна Сутрин”, и “Deadman” на официалните канали на бандата: d2musiconline в YouTube и Vbox7. 

 
 

Copyright © 2012-2015 D2 Всички права запазени!

ОСНОВЕН САЙТ | МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИ